sobota 6. července 2013

Menší oznámení

Tak jo, děcka, musím vám říct jednu věc. Jedu teď na nějakou chvíli pryč. Abych byla konkrétní, mířím ke kamarádce a s tou pak ve středu směr Vizovice a Masters of Rock. Je to každoroční vejlet, absolutní klasika a já si ho prostě nemůžu nechat ujít, ani kdyby padaly trakaře. K čemuž už jeden rok málem došlo, ehm. Návrat domů očekávám sedmnáctého nebo osmnáctého července, takže to není zase TAK dlouhá absence, ale stejně jsem vám o ní chtěla říct.

Nebojte, to, že tady nebudu, neznamená, že nebudou přibývat články, spíš naopak. Poslední týden jsem se prakticky nezastavila, abych stihla sepsat všechno, co jsem potřebovala. Moje ostatní věci tím šly trošku k ledu, ale tak co už. Nevadí. Až se vrátím, tak to zaručeně doženu, možná i předeženu. Fuj, taková doba bez psaní... Uvidím, jak to vydržím. Nejspíš mě budou pěkně svrbět prsty...

Každopádně, jak že to v brzké době bude vypadat? Pozor, teď udělám něco, co jsem nikdy neudělala. Dám vám exkluzivní seznam toho, co na blog přibude v následujících necelých dvou týdnech. (Dávala bych vám ho klidně i normálně, ale bohužel, když JSEM doma, vypadá to zásadně tak, že 've středu bych možná mohla NĚCO napsat a hodit', takže, ehm... Tak.)

Takže co vás čeká?

Pondělí 8. 7. - Literární deníček

Středa 10. 7. - Gramatické okénko

Čtvrtek 11. 7. - Patrik a Lukáš (Náhoda)

Neděle 14. 7. - Amnestie (povídka)

Úterý 16. 7. - Píšeme knížku (díl jedenáctý)

Čtvrtek 18. 7. - Patrik a Lukáš (Vysvětlení)

Pak už budu zase doma a vy budete ponecháni napospas mým (ne)náladám na psaní. *vložte ďábelský smích*

Všechny články jsem nastavila na třetí hodinu odpolední, krom Patrika a Lukáše, kteří na blog přibudou vždycky už v deset dopoledne. Berte to jako takový menší dáreček a omluvu za to, že nebudu k zastižení. (Mimochodem, Vysvětlení je přednastavené čistě jenom pro jistotu, dost možná budu doma už o den dřív, ale kdyby ne... Chápete.)

To, že tu nebudu, ale rozhodně neznamená, že bych byla úplně mimo. Moje milovaná Xperia Tipo, mobilní internet a volná wi-fi v kempu a 'kafovém' stanu v areálu mi zajistí přístup minimálně k vašim komentářům, a to skrz mail, kam si je nechávám posílat. A věřte, že i když nebudu doma, budu za každý komentář jen ráda. =)

K mojí nepřítomnosti se váže ještě jeden drobný detailek, týkající se objednávání Radka. Samozřejmě, že v téhle době nebudu schopná knížky rozesílat, stejně jako plnohodnotně reagovat na případné mailové objednávky. Takže vás prosím, pokud vaše srdce zatouží po výtisku Radka, využijte pro jeho objednání můj obchod na Fleru. Z něj objednávku bez potíží přijmu a vám všechny podklady pro platbu dorazí automaticky, což bude pro vás i pro mě rychlejší a pohodlnější. Knížky rozešlu po návratu domů.

No... A to je asi všechno, co jsem vám chtěla dneska říct. Tak se tu ty necelé dva týdny mějte. =)

1 komentář: